Transport si retururi

Gothic Fairy (fandecor.ro) îți pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

  • Fancourier, pentru localitățile aflate în aria acestuia de acoperire. Dacă nu sunteți siguri ca localitatea unde doriți livrată comanda este în aria de acoperire a Fancourier, vă rugăm să ne contactați.
  • Urgent Cargus, pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a Fancourier. Datorită profesionalismului lor, îî preferăm pe cei de la Fancourier.
  • Poșta română pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a Fancourier și Urgent Cargus.

Livrare in 1-2 zile (curier) și 3-4 zile Poșta Română. Comenzile plasate și confirmate până în ora 14 sunt expediate în aceeaşi zi şi a doua zi curierul îți bate la uşă.

Grila de calcul în funcție de greutate:
0 kg. - 0,20 kg.= 15 RON
0,20 kg. - 1 kg.=20 RON
1 kg. - 2 kg.= 25 RON
2 kg. - 4 kg.= 28 RON
4 kg. - sau peste= 30 RON

LA PLATA CU CARDUL, INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII, AVETI TRANSPORTUL GRATUIT.

Livrare gratuita si pentru comenzile achitate prin ramburs dar mai mari de 200 RON.

Întrucât produsele noastre sunt fantastice, nu ni s-a întâmplat până acum, dar trebuie să te anunțăm: dacă, din orice motiv, nu esti mulțumit de un produs pe care l-ai cumparat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Te rugăm să ne trimiți un mail pe office@fandecor.ro sau să ne suni la  0767900317 pentru a anunța intenția de retur. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie să aibă toate accesoriile cu care a fost livrat inițial, fără urmă de uzură, precum și ambalajul original. Va trebui să suporți taxele de transport pentru retur.

  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  
  
  


  

Mărturiile clientilor

 

Buna ziua ! Am primit coletul ! Produsele sunt WOW!!! Sper sa revin curand cu o noua comanda !!! Toate cele bune pana data viitoare !!! Silvana...

Silvana

Vezi mai multe marturii